ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ INVERTER -ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σιγά-σιγά, το κλιματιστικό είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσεις τη θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σου στα κατάλληλα επίπεδα. Υπάρχει όμως η περίπτωση ακόμα και εάν έχουμε κάνει συντήρηση στο κλιματιστικό μας η πίθανότητας της βλάβης , σας παραθέτουμε ένα οδηγό για να αναγνωρίσετε πιθανές βλάβες στα κλιματιστικά και να δώσετε ακριβή περιγραφή στο τεχνικό σας και να κερδίσετε χρόνο και χρήμα.

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΒλάβηΑίτια Συμπτώματα
Βρώμικο εσωτερικό στοιχείοΒούλωμα των κυψελών με αποτέλεσμα την μείωση της εναλλαγής θερμότηταςΜειωμένη απόδοση του μηχανήματος , μειωμένη ποσότητα αέρα εξαγωγής στο χώρο
Έλλειψη ψυκτικού υγρού. Διαρροή υγρού από το κύκλωμα Δεν βγάζει κρύο αέρα
ΒραχυκύκλωμαΛόγω προβλήματος σε καλώδια ή ηλεκτροκινητήρες και σε προβλήματα από υπερβολική υγρασία. Πέφτει η ασφάλεια μόλις ξεκινάμε το κλιματιστικό.
Έχει κολλήσει εσωτερικά ο μηχανισμός της τετράοδης βαλβίδας. (καμένο πηνίο). Πρόβλημα στην τετράοδη βαλβίδα Λειτουργεί στην ψύξη ένω στην θέρμανση η εξωτερική μονάδα σβήνει.
Πρόβλημα στο μοτέρ του ανεμιστήρα ή στον πυκνωτή Δυσλειτουργία εξωτερικού ανεμιστήρα . Μειωμένη απόδοση στην ψύξη
βλάβη στο μοτέρ του ανεμιστήρα ή στον πυκνωτή , ή στην φτερωτή. Δυσλειτουργία εξωτερικού ανεμιστήρα . Μειωμένη απόδοση στην θέρμανση .και σχηματισμός πάγου στο εξωτερικό στοιχείο.
Βλάβη στην πλακέτα. βλάβη απο υπέρταση ή Βραχυκύκλωμα από υγρασία Δεν ξεκινά καθόλου το κλιματιστικό

Διαβάστε πως  θα επιλέξετε το καλύτερο σημείο τοποθέτησης του κλιματιστικού αλλά και τις επιλογές μας  για τα καλυτέρα inverter κλιματιστικά.

(η αποκατάσταση οποιαδήποτε βλάβης πρέπει να γίνεται από εξειδικευμενο τεχνικό.)

 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!