value for money 3 ασύρματα gaming ποντίκια

ασύρματα gaming ποντίκια

ασύρματα gaming ποντίκια

προτάσεις αγοράς για ασύρματα gaming ποντίκια

 

Για πολύ καιρό, οι gamers προτιμούσαν τα ενσύρματα  gaming ποντίκια  αλλά οι Razer, Logitech κατάφεραν να κυκλοφορήσουν  ασυρματα ποντίκια  με χαμηλή  καθυστέρηση που ικανοποιουν όλους τους απαιτητικούς gamers –  ορισμένα ασύρματα μοντέλα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες συνοδεύονται από ένα καλώδιο φόρτισης USB τo οποιο σας επιτρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ποντίκι με την μπαταρία εξαντλημένη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ασύρματα gaming ποντίκια…

 

  • Επιδόσεις για υψηλή ακρίβεια
  • Κορυφαία άνεση και ταχύτητα
  • Προσαρμόζεται στο χέρι και το στυλ σας
  • Για υψηλή αντοχή κατά το gameplay ( βασικά κουμπιά:  up to 50 εκατομμύρια κλικ )
  • Απεριόριστη ισχύς. Απεριόριστο παιχνίδι.
  • Ταχύτερο και πιο αξιόπιστο
  • Ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία κατά το κλικ

1. LOGITECH G903 ασύρματα gaming ποντίκια

 

Με ρυθμό απόκρισης 1 ms και την εξαιρετικά βελτιστοποιημένη ασύρματη σύνδεση των 2,4 GHz, το G903 προσφέρει απίστευτη ανταπόκριση για γρήγορη στόχευση διαγωνιστικού επιπέδου.

  • Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας στην εσωτερική μνήμη
  • Ακριβής έλεγχος, Η άμεση αλλαγή του DPI σας επιτρέπει να προγραμματίζετε και να επιλέγετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικές ρυθμίσεις ευαισθησίας, όπως είναι η ρύθμιση για στόχευση ακριβείας (200 DPI) και η ρύθμιση για ταχύτατους ελιγμούς και στροφές 180 μοιρών (έως και 12.000 DPI).

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]εργονομικό και λειτουργικό[/i2pros][i2cons]Ακριβό.

Λίγες επιλογές φωτισμού RGB.[/i2cons][/i2pc]

Το ασύρματο  gaming ποντίκι  Logitech G903 Lightspeed είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ και αξιόπιστo  wireless mice με σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

2. LOGITECH G502 ασύρματα gaming ποντίκια

Το κορυφαίο ποντίκι G502 επιστρέφει και φτάνει στις κορυφαίες προτιμήσεις των σοβαρών gamers για άλλη μια φορά. Τώρα το G502 μπαίνει στην κατηγορία των προηγμένων ασύρματων gaming ποντικιών. Το Lightspeed είναι ταχύτατο και αξιόπιστο, με απόδοση που καλύπτει τις ανάγκες των esport παιχνιδιών. Το G502 LIGHTSPEED διαθέτει τον αισθητήρα νέας γενιάς, HERO 16K και είναι συμβατό με PowerPlay. Παρά τις προηγμένες τεχνολογίες που περιλαμβάνει, το G502 διατηρεί το κλασσικό και πολύ-αγαπημένο σχεδιασμό του, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το βάρος του κατά 7 γραμμάρια.

Πλήρες παραμετροποιήσιμο σύστημα φωτισμού RGB που αντιδρά έξυπνα, με τo gameplay, με τον ήχο ή με το χρώμα της οθόνης. Ρυθμίστε τον Logitech G RGB εξοπλισμό σας για να το συγχρονίσετε. Επιλέξτε το φωτισμό από 16.8M χρώματα για να ταιριάζει με το δωμάτιο και το σύστημα σας. Δημιουργήστε τα δικά σας RGB εφέ. Η επιλογή είναι δική σας, μέσω του λογισμικού Logitech G HUB.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ασύρματο χωρις  καμία καθυστέρηση
καλύτερη απόδοση και υψηλότερη ακρίβεια
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Ασύρματη φόρτιση με το πληκτρολόγιο PowerPlay.[/i2pros][i2cons]Tίμη[/i2cons][/i2pc]

Το G502 Lightspeed της Logitech  είναι ένα ασύρματο ποντίκι ( wireless mouse), με όλα τα πλεονεκτήματα ενός  wireless mouse – Ο next-gen gaming αισθητήρας, είναι ικανός για ταχύτητες 400+ IPS tracking σε ολόκληρο το εύρος 16000DPI και με έως 10x ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές – χωρίς μειονεκτήματα και καθυστερήσεις.

3. Corsair Ironclaw ασύρματα gaming ποντίκια

 

Το ασύρματο ποντίκι της Corsair, το Ironclaw RGB Wireless, είναι  πιο πρακτικό από  τους ανταγωνιστές – απο τις κάλυτερες επιλογές για gaming …Τεχνικά, το Ironclaw RGB Wireless μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας με έναν από τους τρεις τρόπους: 2.4GHz RF ασύρματο, Bluetooth ή ενσύρματη σύνδεση USB, χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης. Η δεύτερη μέθοδος, το Bluetooth, λειτουργεί επίσης πολύ καλά. Αν και δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η σύνδεση 2,4GHz, με πολύ μικρή υστέρηση –  Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα στη χρήση Bluetooth: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο iCue, το λογισμικό διαμόρφωσης της Corsair .

Αυτό σημαίνει, κάποια στιγμή, θα πρέπει είτε να συνδέσετε το ποντίκι σας με το κάλωδιο είτε να χρησιμοποιήσετε την άλλη ασύρματη σύνδεση για να μπείτε ςτις ρυθμίσεις.Τέλος, η ενσύρματη σύνδεση λειτουργεί όπως θα περίμενε κανείς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι ενώ το φορτίζετε συνδέοντας το με το καλώδιο φόρτισης στον υπολογιστή σας. Αυτό το καθιστά μια πιο χρήσιμη επιλογή σε σύγκριση με  κάποια άλλα ασύρματα ποντίκια, τα οποία ίσως χρειαστεί να απενεργοποιηθούν…

Gaming Ποντίκι Corsair
@topreviews.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || 5 καλύτερες καρέκλες gaming

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Aσύρματο, μέσω προσαρμογέα 2,4 GHz ή Bluetooth.
Eξαιρετικός σχεδιασμός και αισθηση[/i2pros][i2cons]

Τοποθέτηση RGB.

Δεν είναι δυνατή η διαμόρφωση κατά τη χρήση Bluetooth.

[/i2cons][/i2pc]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!