ΑΛΦΑΔΙ-ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΥΡΟΥ DEWALT DW088K

ΑΛΦΑΔΙ-ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΥΡΟΥ DEWALT DW088K

Εδώ, θα μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ΑΛΦΑΔΙ-ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΥΡΟΥ DEWALT DW088K

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Dewalt DW088K

 

Αναμφίβολα, το πρώτο και βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής είναι η τιμή της. Χάρη στα πολυάριθμα χαρακτηριστικά του, το DeWalt DW088K μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί άλλα προϊόντα της κατηγορίας με υψηλότερες τιμές – διαθέτει λειτουργία αυτοεπιπέδωσης που έχει ακρίβεια έως και τρεις μοίρες. Το χυτευμένο πλαστικό περίβλημα με ένα παχύ κάλυμμα από γυαλί αποδεικνύει μια κατασκευή υψηλής ποιότητας.

Όσον αφορά την ισχύ, το λέιζερ χρησιμοποιεί τρεις μπαταρίες AA, γεγονός που καθιστά τη χρήση εύκολη. Παρόλο που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μπα της DeWalt, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA 1,5V. Όσον αφορά το ίδιο το λέιζερ, οι δίοδοι είναι κατηγορίας II. Εκπέμπουν λιγότερο από 1 mW ακτινοβολίας και λειτουργούν στην περιοχή 630-680 nm. – τα μάτια σας να είναι σχετικά ασφαλή από το κόκκινο λέιζερ, εκτός και αν τα κοιτάτε κατάματα αλλα για λογους ασφαλείας φορατε ειδικά γυαλιά ασφαλείας ..

ΑΛΦΑΔΙ-ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΥΡΟΥ DEWALT DW088K

Πλεονεκτήματα

Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η DeWalt έχει παγκόσμια φήμη ως μάρκα υψηλής ποιότητας. Το DW088K κατασκευάζεται από σύνθετικο πλαστικό έχει βαθμονομηθεί  με IP54. Με άλλα λόγια είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει στην καθημερινή φθορά. Επίσης, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την εισροή νερού και σκόνης.

Ποιότητά

Σε σύγκριση με παρόμοια λέιζερ το προϊόν της DeWalt διαθέτει σχεδόν τη μισή τιμή. Συνολικά, λαμβάνετε ένα εξαιρετικό προϊόν.

Απλοποιημένη λειτουργία

Πράγματι, το χειριστήριο μπορεί εύκολα να εναλλάσσει τις οριζόντιες και τις κάθετες γραμμές. Εκτός αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δύο λέιζερ είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό.

Εκτεταμένη εγγύηση

Η DeWalt υποστηρίζει αυτό το λέιζερ με τριετή εγγύηση. Επιπλέον, οι αγοραστές λαμβάνουν ένα έτος δωρεάν σέρβις σε περίπτωση δυσλειτουργιών.

Μειονεκτήματα

Αδύναμες γραμμές λέιζερ

Όταν χρησιμοποιησετε το λέιζερ θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι οι γραμμές λέιζερ μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωριστούν. Για παράδειγμα, δύσκολα θα τις δείτε σε έντονο ή άμεσο ηλιακό φως. Παρόλο που αυτό μπορεί να μην αποτελεί πραγματικό μειονέκτημα, εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν πρέπει να εργαστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε γυαλιά ή δέκτη για εξωτερικούς χώρους εργασίας.

Δεν υπάρχει χειροκίνητη τοποθέτηση

Δυστυχώς, τα πλεονεκτήματα μπορούν μερικές φορές να μετατραπούν σε μειονεκτήματα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αυτόματος εντοπισμός θέσης. Η έλλειψη χειροκίνητης λειτουργίας αφήνει τον χρήστη να μην μπορεί να σηματοδοτήσει γραμμές σε προσαρμοσμένες γωνίες. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή αυτόματης ισοστάθμισης περιορίζει την ευελιξία αντί να την ενισχύει.

Η ετυμηγορία

Το DW088K διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να προσφέρει και λειτουργικότητα. Μόλις συγκρίνετε το εύρος, την τιμή και τη συμβατότητα, θα επιλέξετε κατευθειαν το ΑΛΦΑΔΙ-ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΥΡΟΥ DEWALT DW088K – Χωρίς αμφιβολία, αυτό το λέιζερ θα ήταν τέλειο αν διέθετε χειροκίνητο κλείδωμα θέσης για προσαρμοσμένες γωνίες.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!