ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Husqvarna 120i

Το Husqvarna 120i είναι ένα αλυσοπρίονο μπαταρίας υψηλής απόδοσης που δεν θα σας αφήσει ποτε αμφιβολία οτι κάνατε την σωστή επιλογή. Αυτή η έκδοση είναι ικανή για επαρκείς κοπές και είναι σχετικά απλή στη χρήση. Μας αρέσει επίσης ότι αυτό το αλυσοπριόνο καταναλώνει μικρή ποσότητα λαδιού σε σύγκριση με πολλά άλλα μοντέλα. Το αγαπημένο μας στοιχείο για το 120i είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Husqvarna 120i

Αυτή η συσκευή διαθέτει μία από τις μπαταρίες με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που έχουμε δοκιμάσει, και στη λειτουργία “SAVE”, αυξάνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας την ταχύτητα της αλυσίδας στις πιο απλές εργασίες. Ο συνδυασμός αποτελεσματικής κοπής, ευχάριστου σχεδιασμού, χαμηλής τιμής και απαράμιλλης διάρκειας λειτουργίας καθιστά αυτό το αλυσοπριόνο μπαταριας μια εξαιρετική επιλογή.

Το κύριο ελάττωμα του 120i είναι ότι το σύστημα ελέγχου μπορεί να επιβραδύνει τη ροή εργασίας σας. Διαθέτει επίσης ένα σύστημα τάνυσης και αλλαγής αλυσίδας που, αν και δεν χρειάζεται εργαλεία, μπορεί να προσθέσει μερικά επιπλέον λεπτά στην συντηρηση και στην προαιτημασια πριν την εργασια σας. Ένα άλλο μικρό ελάττωμα είναι ότι δεν κάνει τις πιο γρήγορες κοπές, αλλά κόβει αρκετά καλά για να κερδίσει την εμπιστοσυνη μας. Αν δεν σας πειράζει που η εργασία σας θα πάρει μερικά επιπλέον λεπτά, πιστεύουμε ότι αυτό το αλυσοπριόνο προσφέρει επιδόσεις σε μια ιδανική τιμή.

ΘΕΤΙΚΑ

  • Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Δύο ρυθμίσεις ταχύτητας στην αλυσίδας
  • Δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου λάδι
  • Ελαφρύ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  • Τα χειριστήρια μπορεί να επιβραδύνουν την ταχύτητα στην εργασία σας
  • Δεν εχει το καλύτερο σύστημα τάνυσης αλυσίδας
  • Δεν εχει το ταχύτερο σύστημα κοπής

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Αυτό το εργαλείο διαθέτει μια χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από πολλά άλλα μοντέλα. Είναι ελαφρύ, αθόρυβο και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εξαιρετική. Το καλύτερο από όλα είναι ότι έρχεται σε μια τιμή που είναι προσιτή και λογική. Αν θέλετε ένα εξαιρετικό αλυσοπρίονο μπαταρίας και δεν θέλετε να αδειάσετε το πορτοφόλι σας, το Husqvarna 120i είναι το μοντέλο για εσάς.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!