ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ DEWALT

dewalt

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ DEWALT 180MM 1250WATT DWP849X

 

“Αυτός ο αλοιφαδόρος της DeWALT είναι ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και αξίας σε προσιτή τιμή.”

Αν αναζητάτε την ιδανική ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας, το DeWALT DWP849 τα έχει όλα. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, αυτό το premium buffer θα σας βοηθήσει να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν. Το μοτέρ των 12 αμπέρ διαθέτει ρυθμίσεις 2 ταχυτήτων και ομαλή εκκίνηση. Μπορείτε είτε να κόψετε από τις 0 έως τις 3500 στροφές ανά λεπτό είτε να εφαρμόσετε κερί ή γυαλιστικό φινιρίσματος στις 0 έως 600 στροφές ανά λεπτό.

Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το buffer αρκετά ευέλικτο και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να γυαλίσετε ξύλο και μέταλλο. Χάρη στo συρμάτινο δίχτυ προστασίας της dewalt, δεν θα έχετε προβλήματα με την είσοδο σωματιδίων στο εσωτερικό του buffer. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τη χρήση του μηχανήματός σας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επιλογές: με καλώδιο, χωρίς καλώδιο με μπαταρία 20V και χωρίς μπαταρία. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, αυτό το γυαλιστικό αυτοκινήτου θα προσφέρει απίστευτες επιδόσεις.

Πρόκειται για μια εύχρηστη και συμπαγή μηχανή στίλβωσης και λείανσης απο την DEWALT . Η απόδοση της είναι υψηλή και είναι ιδανική για στίλβωση βαμμένων επιφανειών καθώς και για το ακόνισμα ξύλων, πλαστικών και μέταλλων.

Χαρακτηριστικά:

  • Ελαστικό προστατευτικό κάλυμμα κιβωτίου γραναζιών προσφέρει άνεση και προστασία.
  • Ηλεκτρονικά ρεοστατικός διακόπτης επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τη ταχύτητα περιστροφής πιέζοντας ανάλογα το διακόπτη..
  • Διακόπτης ασφαλείας τύπου ρελέ θα αποτρέψει τη τυχαία εκκίνηση του εργαλείου εάν ο διακόπτης έχει ξεχαστεί στη θέση ενεργοποίησης ή σε περίπτωση διακοπής & επαναφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Ψήκτρες αυτόματης διακοπής λειτουργίας λόγω φθοράς για μακροζωία του κινητήρα.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!