ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ Dual Action M21 PRO MAXSHINE

ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ Dual Action M21 PRO MAXSHINE

Το στίλβωμα διπλής δράσης ( dual action) έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να επιτρέπει στο χρήστη να διεξάγει τη διαδικασία στίλβωσης με πολύ ασφαλή και βολικό τρόπο.  Το εργαλείο μπορεί εύκολα να σας απαλλάξει από τις γρατσουνιές και τα σημάδια στροβιλισμού, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να φτάσει σε ένα απόλυτα λείο και επιθυμητό φινίρισμα -το  M21 PRO MAXSHINE είναι πολύ σταθερό στην απόδοσή του και θα επιτρέψει στο χρήστη το ίδιο τέλειο φινίρισμα κάθε φορά που χρησιμοποιείται και απλώνει τα κεριά καθώς και τα στεγανωτικά στην επιφάνεια του αυτοκινήτου.

ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ Dual Action M21 PRO MAXSHINE

Ισχύς και αποτελεσματικότητα

τροφοδοτείται από κινητήρα 900 Watt και συνοδεύεται από καλώδιο προέκτασης μήκους 4 m. Το μέγεθος του δίσκου είναι 6 ίντσες και το μέγεθος σπειρώματος της πλάκας στήριξης είναι 5/8 ίντσες. Το μέγεθος της τροχιάς είναι 21 mm, το οποίο εξασφαλίζει τέλεια απόδοση και παρέχει άφθονη ροπή και ισχύ για την εφαρμογή του γυαλίσματος στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα φινίρισμα χωρίς στροβιλισμούς, υπολείμματα και γρατζουνιές.

Ταχύτητες

Το στίλβωμα διπλής δράσης επιτρέπει διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη κατά τη διάρκεια της στίλβωσης.  Ο επιλογέας μεταβλητής ταχύτητας επιτρέπει τη ρύθμιση των ταχυτήτων μεταξύ 2.000 στροφών ανά λεπτό έως 4.800 στροφές ανά λεπτό (OPM). Υπάρχουν έξι ρυθμίσεις ταχύτητας στον επιλογέα ταχύτητας.

Φιλικότητα προς τον χρήστη/οικονοµία

Ο σχεδιασμός του εργαλείου είναι ιδιαίτερα εργονομικός. Είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη, καθώς έχει βάρος μόλις 2,3 Kg. Η λαβή  είναι λαστιχένια και επιτρέπει αξιόπιστη . Eχουν εξαλείφθει οι κραδασμοι και ο χρήστης αισθάνεται πολύ άνετα κατά το γυάλισμα. Η επιφάνεια του αυτοκινήτου δεν θερμαίνεται υπερβολικά κατά τη διαδικασία στίλβωσης.

Το μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας επιτρέπει τη λειτουργία σε μεγάλες αποστάσεις αρκετά εύκολα.  Η συσκευασία περιέχει μια δωρεάν τσάντα.

Πλεονεκτήματα

  • Η διάμετρος του δίσκου είναι 21 mm που επιτρέπει την τέλεια στίλβωσης.
  • Οι μεταβλητές ρυθμίσεις ταχύτητας παρέχουν έξι επίπεδα στο εύρος από 2.000 έως 4.800 OPM.
  • Τα εξαρτήματα είναι τέλεια ισορροπημένα ώστε να εξαλείφεται η πιθανότητα δονήσεων.

Μειονεκτήματα

  • Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σκανδάλη.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!