TΑ 5 ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ DRONES ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ

e1542533493175

Ακόμα κι αν δεν έχετε κανέναν καλό λόγο να δικαιολογήσετε την αγορά ενός, πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα drones  είναι cool και πάντα είχατε την επιθυμία να έχετε ένα στην κατοχή σας . Τα περισσότερα μοντέλα που επισημαίνουμε εδώ είναι κατάλληλα για χρήση σε εφαρμογές απεικόνισης αλλα επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νέους στον χώρο.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ …. Drones για καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DRONES ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ

 

1. Τηλεκατευθυνόμενο Drone Q-dm6

 

DRONES

2. Drone Hubsan H107D FPV Mini

 

hubsan drone H107D 1000 1242266

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του FPV (First Person View) με ένα τετρακόπτερο που σου παρέχει ευκολία στο χειρισμό;

Το μικρό και ελαφρύ τετρακόπτερο H107D είναι φιλικό στο χειρισμό και έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα και οθόνη στο χειριστήριο. Παρέχει έτσι όλα τα εφόδια στον αρχάριο πιλότο που θέλει να μάθει πως συμπεριφέρεται ένα τετρακόπτερο και να το χειρίζεται είτε πετώντας στο οπτικό του πεδίο (LoS – Line of Sight), είτε μέσα από την οθόνη του χειριστηρίου (FPV).

Το ευκίνητο μικρό είναι κατάλληλο για να εκπαιδευτείς σε οποιοδήποτε από τα δύο στυλ πτήσης επιθυμείς ενώ θα σου προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Κάνε σβούρες στον αέρα και κατέγραψε τις πτήσεις σου σε video. Παρακολούθησε τα video σου για να αξιολογήσεις την πορεία σου και να απολαύσεις τη θέα από ψηλά!

Η 4.3″ ιντσών έγχρωμη LCD οθόνη του χειριστηρίου εμφανίζει το υπόλοιπο της μπαταρίας, τις ρυθμίσεις και άλλα δεδομένα πτήσης! Με το FPV (First Person View)μπορείς εύκολα να δεις στην οθόνη του χειριστηρίου ό,τι βλέπει η κάμερα του H107D σε πραγματικό χρόνο! Το χειριστήριο σου επιτρέπει να ισορροπήσεις το τετρακόπτερο και οι κόκκινες/πράσινες LED ενδείξεις δείχνουν την ορθή σύζευξη με αυτό, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολη τη νυχτερινή πτήση.
Το 6-αξόνων σύστημα ελέγχου πτήσης με ρυθμιζόμενη ευαισθησία γυροσκόπιου, σου επιτρέπει να πετάξεις το X4 H107D με ευκολία ή ακόμα και να κάνεις στροφή 360 μοιρών! Το X4 H107D μπορεί να πετάξει έως και 7 λεπτά, απόσταση περίπου 100 μέτρων.
Η κάμερα καταγράφει βίντεο .mov αρχεία και φωτογραφίζει σε .jpg αρχεία. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD (έως και 32GB)! Με ενσωματωμένη 0.3MP κάμερα το τετρακόπτερο καταγράφει 480p βίντεο! Το τετρακόπτερο τροφοδοτείται με μία μπαταρία λιθίου 380mAh, που φορτίζει σχεδόν σε 30 λεπτά.

3. JJRC H68 720P WiFi FPV RC Drone 

 

DRONES

 O χειρισμός είναι πολύ εύκολος. η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι τέλεια. Είναι περίπου 17 λεπτά. Δεν συνιστώ να αγοράσετε μια δεύτερη μπαταρία αν δεν θέλετε να πετάξετε  για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής είναι αποδεκτή, ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε  μια action κάμερα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το drone είναι αρκετά σταθερός στον αέρα και ο χειρισμός είναι εύκολος ,  συνιστάται για εξωτερική χρήση. Έινα πολύ ωραίο παιχνίδι διασκέδασης για να παίξετε και  να πάρετε μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες ή βίντεο και το σημαντικότερο να διασκεδάσετε.

Η κάμερα καταγράφει βίντεο .mov αρχεία και φωτογραφίζει σε .jpg αρχεία. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD .Με ενσωματωμένη 0.3MP κάμερα το τετρακόπτερο καταγράφει 720p βίντεο! Το τετρακόπτερο τροφοδοτείται με μία μπαταρία 3.7V 1800mAh LiPo , που έξασφαλιζει χρόνο πτήσης πάνω απο 18 λεπτα.

Παρέχει έτσι όλα τα εφόδια στον αρχάριο πιλότο που θέλει να μάθει πως συμπεριφέρεται ένα τετρακόπτερο και να το χειρίζεται είτε πετώντας στο οπτικό του πεδίο (LoS – Line of Sight), είτε μέσα από την οθόνη του χειριστηρίου (FPV).

Το προϊόν συνιστάται σίγουρα. Η τιμή του προϊόντος ειναι VALUE FOR MONEY .

Main Features:
Altitude hold positioning system provides a good stability
Needn’t judge the head position thanks to the headless mode function
● 3D stunt for a cool flight
● With lights, can fly in the night
● APP download: QR code on the manual

4. Hubsan X4 H502E 2.4G Drone 

GPS Altitude Hold: Built-in GPS can lock the drone’s position, hovering at a certain altitude, GPS Positioning.
One Key to Return: Το σύστημα ελέγχου  θα ελέγχει αυτόματα το quadcopter για να γυρίσει στο σπίτι και να προσγειωθεί.
Η κάμερα καταγράφει βίντεο .mov αρχεία και φωτογραφίζει σε .jpg αρχεία. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD .Με ενσωματωμένη 0.3MP κάμερα το τετρακόπτερο καταγράφει 720p βίντεο! Το τετρακόπτερο τροφοδοτείται με μία μπαταρία 7.4V 610mAh 2S li-po battery, φόρτιση μέσω USB.
Το 6-αξόνων σύστημα ελέγχου πτήσης με ρυθμιζόμενη ευαισθησία γυροσκόπιου, σου επιτρέπει να πετάξεις το X4  με ευκολία ή ακόμα και να κάνεις στροφή 360 μοιρών! Το X4  μπορεί να πετάξει έως και 12 λεπτά, απόσταση περίπου 200 μέτρων.

Κατεύθυνση πτήσης: Πάνω / Κάτω, μπροστά / πίσω, δεξιά / αριστερά.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: τετρακάναλο σύστημα ελέγχου,Spin, , One Key to Return, with Camera.

Control distance: About 200m

 

 

SYMA X5SW Explorers 2 is a great upgraded version of X5C – 1 intended for beginners. With the extra WiFi camera, it can be controlled with your phone, used to take stunning aerial shots. No need to memorize the functions of the transmitter – all the functions are clearly shown on the App interface. No need to carry tripods or selfie sticks, X5SW is your flying camera.

Η κάμερα καταγράφει βίντεο .mov αρχεία και φωτογραφίζει σε .jpg αρχεία. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD .Με ενσωματωμένη 0.3MP κάμερα το τετρακόπτερο καταγράφει 720p βίντεο! Το τετρακόπτερο τροφοδοτείται με μία μπαταρία 3.7V 500mAh Li-ion  battery, φόρτιση μέσω USB.

Χρησιμοποιήστε το με τον  πιο δημιουργικό τρόπο για να καταγράψετε όλες τις υπέροχες στιγμές!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

● App control. Easy to get familiar with all the functions in a short time and use them freely
● Headless Mode allows you to fly the quadcopter to wherever you want as soon as possible
● 0.3MP WiFi camera presents what the camera captures on your mobile phone in real time
●360-degree Flips function allows you to enjoy the aerobatics as the skillful veterans do
●2.4GHz LCD transmitter indicates the real-time flight status, making it easier to control the drone

  • Χρόνος πτήσης: 5-6 λεπτά
  • Χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά

Κατεύθυνση πτήσης: Πάνω / Κάτω, μπροστά / πίσω, δεξιά / αριστερά.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Γυροσκοπικό σύστημα σταθερότητας 6 αξόνων GYRO Technology, τετρακάναλο σύστημα ελέγχου.

 

Quadcopter είναι πολύ ωραίο, ελαφρύ σε βάρος και και έχει αξιοπρεπή ταχύτητα, η κάμερα είναι 2MP 720p. Eξοπλισμένο με φώτα και για νύχτερινη πτηση …
Η κάμερα καταγράφει βίντεο .mov αρχεία και φωτογραφίζει σε .jpg αρχεία. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD .Με ενσωματωμένη 0.3MP κάμερα το τετρακόπτερο καταγράφει 720p βίντεο! Το τετρακόπτερο τροφοδοτείται με μία μπαταρία 7.4V 1500mAh battery, που έξασφαλιζει χρόνο πτήσης πάνω απο 18 λεπτα.

Main Features:

●Function: up / down, forward / backward, turning left and right, sideward flying, stunt and hover
●Headless mode, no need to adjust the position of aircraft before flying
●One key landing / taking off function, beginners can also control easily
●One key to return function makes it easy to find the way home
●Trajectory flight. By drawing a number of specified flight position on the APP ( scan QR code ),  the drone will automatically follow the     route of the specifies position, which is more interesting
●Air press altitude hold, the drone carries out stable flights at altitude and delivers aerial photographs
● It has low / medium / high three flight speeds to switch, meet different levels of operators

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας  για τα  καλύτερα ψυγεία.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!