LAPTOP ΓΙΑ GAMING ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GTX 1060

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ LAPTOP ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GTX 1060

 

1. ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVIDIA GeForce GTX 1060

Διαθέτουν την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX  που τροφοδοτείται από το NVIDIA Pascal . Η NVIDIA GeForce GTX 1060 είναι γεμάτη πρωτοποριακές τεχνολογίες που επιτρέπουν σε κάθε gamer να παίξεις τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών.

2. ΟΘΟΝΗ

Η Full HD οθόνη  θα σου επιτρέψει να απολαύσεις ταινίες και σειρές σε Full HD ανάλυση 1920×1080 σε εξαίρετη ποιότητα εικόνας με εξαιρετική φωτεινότητα και ολοζώντανα χρώματα, καθώς επίσης και να δουλέψεις με άνεση σε όλες τις εργασίες σου.

Eνσωματώνoυν οθόνη  η οποία διαθέτει ταχύτατο πάνελ με ευρεία οπτική γωνία, ώστε να έχεις την ίδια ποιότητα και ευκρίνεια, ανεξάρτητα που κάθεσαι στο χώρο και έχουν υψηλή φωτεινότητα, αντίθεση και ζωντανά χρώματα, ώστε να μην υπάρχουν περιοχές με διαφορετικό τόνο χρώματος όταν παρακολουθείς από διαφορετική γωνία .

3. MNHMH RAM

Η μνήμης RAM είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που αναζητάς υπολογιστή ικανό να σου προσφέρει γρήγορους χρόνους απόκρισης, πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές και χώρις lag.

4. ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Tα laptops συνδιάζουν την κομψή εμφάνιση και τον λεπτό σχεδιασμό με την ταχύτατη απόδοση που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε gamer. Oι επεξεργαστές  που τα συνοδεύουν θα απογειώσουν την εμπειρία του gaming.

5. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS 10

Οι φορητοί υπολογιστές  εξοπλίζονται με ένα από τα πιο ευρέως γνωστά λειτουργικά συστήματα στην παγκόσμια αγορά που διαθέτει πολυάριθμες εφαρμογές για την διευκόλυνση του  χρήστη και αποτελεί μία ιδανική λύση για αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες

 

 ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GTX 1060

1. Laptop Acer Predator Helios 300 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-ΜΝΗΜΗ

O σκληρός δίσκος  256 GB SSD σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις τα πάντα και να απολαμβάνεις κορυφαίες ταχύτητες απόκρισης. Ο υψηλών επιδόσεων επεξεργαστής  Intel Core i7-8750H – 2.20 GHz  σε συνδυασμό με τα 16 GB  είναι βέβαιο πως θα σε ικανοποιήσουν τις gaming απαιτήσεις σου .

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ  NVDIA GeForce GTX 1060 6GB

Η ACER εξόπλισε τον υπολογιστή  με την κάρτα γραφικών NVDIA GeForce GTX 1060 6GB. H προηγμένη πλατφόρμα GPU ενισχύει την απόδοση σε υψηλή ευκρίνεια και υποστηρίζει τις λειτουργίες DirectX12, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορο, ομαλό και αποδοτικό gameplay.

ΟΘΟΝΗ

Το laptop της ACER διαθέτει μια FHD  IPS οθόνη στις 15.6″. Αποδίδει ανάλυση 1920×1080 16:9, κάτι που σημαίνει ότι θα είσαι σε θέση να απολαύσεις ταινίες, games και λοιπό περιεχόμενο σε κορυφαία ποιότητα, δουλεύοντας παράλληλα για ώρες απρόσκοπτα. Aυτός ο φορητός υπολογιστής φέρνει τα αγαπημένα σας παιχνίδια για εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού εν κινήσει.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

  • Cool & αθόρυβο gaming
  • Ανάλυση Full HD
  • Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB

2.Laptop MSI GL63 8RE-629

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-ΜΝΗΜΗ

Ο υψηλών επιδόσεων επεξεργαστής  Intel Core i7-8750H – 2.20 GHz  σε συνδυασμό με τα 16 GB  είναι βέβαιο πως θα σε ικανοποιήσουν τις gaming απαιτήσεις σου .

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

O σκληρός δίσκος  1 ΤΒ σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις τα πάντα και να απολαμβάνεις κορυφαίες ταχύτητες απόκρισης ενώ μέ τον σκληρό δίσκο  128 GB SSD  θα απολαμβάνεις κορυφαίες ταχύτητες απόκρισης.

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ  NVDIA GeForce GTX 1060 6GB

Η ACER εξόπλισε τον υπολογιστή  με την κάρτα γραφικών NVDIA GeForce GTX 1060 6GB. H προηγμένη πλατφόρμα GPU ενισχύει την απόδοση σε υψηλή ευκρίνεια και υποστηρίζει τις λειτουργίες DirectX12, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορο, ομαλό και αποδοτικό gameplay.

ΟΘΟΝΗ

Το laptop διαθέτει μια FHD  IPS οθόνη στις 15.6″. Αποδίδει ανάλυση 1920×1080 16:9, κάτι που σημαίνει ότι θα είσαι σε θέση να απολαύσεις ταινίες, games και λοιπό περιεχόμενο σε κορυφαία ποιότητα, δουλεύοντας παράλληλα για ώρες απρόσκοπτα.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 

Ethernet, 3xUSB 3.1, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, USB-C 3.1

ΜΠΑΤΑΡΙΑ  6 -cell, 51 Whr

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

  • Ανάλυση Full HD
  • Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB

3. Laptop Asus Gaming TUF 15.6″

 

Το Asus TUF έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνεις το gaming –  Το Asus Gaming TUF είναι ένα ισχυρό laptop Windows 10 που συνδυάζει εντυπωσιακά παιχνίδια με εκτεταμένη διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τα πρότυπα. Ένα πανίσχυρο, φορητό και ανθεκτικό laptop, το FX505 είναι σε θέση να υποστηρίξει τα νεότερα παιχνίδια – παρέχοντας ανθεκτικότητα και εντυπωσιακές εμπειρίες gaming ένω το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ψύξης κατά της σκόνης παρέχει την απαραίτητη ψύξη για μακροσκελή sessions, και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος με την απομάκρυνση επιβλαβών σωματιδίων σκόνης και ακαθαρσιών.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-ΜΝΗΜΗ

Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-8750H που φτάνει στα 3.9 GHz σε Turbo Boost και την εξελιγμένη ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, αλλά και ταχύτατη μνήμη RAM DDR4 8GB. Επιπλέον, o σκληρός δίσκος χωρτικότητας 512GB SSD θα σου χαρίσει αστραπιαίες ταχύτητες και  χώρο για να αποθηκεύεις τα αρχεία σου.

ΟΘΟΝΗ

Η Full HD οθόνη στις 15.6″ θα σου επιτρέψει να απολαύσεις ταινίες και σειρές σε Full HD ανάλυση 1920×1080 σε εξαίρετη ποιότητα εικόνας με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

ΗΧΟΣ

Το DTS προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου που επιτρέπει στα ακουστικά σας, τα εξωτερικά ή φορητά ηχεία να παράγουν ήχο οικιακού κινηματογράφου. Είτε παίζετε παιχνίδια, βλέπετε μια ταινία ή απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ομάδα, το DTS προσφέρει πολλές λειτουργίες για να σας μεταφέρει κατευθείαν στην καρδιά της δράσης! Το προφίλ παιχνιδιού επιτρέπει στον επεξεργαστή να επεξεργάζεται τους ήχους με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, επιτρέποντάς σας να είστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω σας, ώστε να μπορείτε να ακούσετε από πού προέρχονται οι εχθροί, καθώς το DTS μπορεί να μιμηθεί ακριβώς την εμπειρία τού να περιβάλλεσαι από πολλαπλά ηχεία.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

  • Επεξεργαστής 8ης γενιάς
  • Βελτιωμένος θερμικός σχεδιασμός
  • Ανάλυση Full HD και wide-view angle
  • Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060

Related posts