Τηλεόραση UHD 4K HISENSE H 50 A 6140

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία  μπορούμε και  ταυτόχρονα να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές ειτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει μια απο τις  καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD  HISENSE H 50 A 6140 με τιμή λιγότερο απο 400 ευρώ. Ας κάνουμε μια μικρή αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας και που διακρίνεται η HISENSE H 50 A 6140 

4Κ UHD  HISENSE H 50 A 6140 με τιμή λιγότερο απο 350 ευρώ

 

Διάσταση :

Ανάλογα με την διάσταση της οθόνης πρέπει να επιλέγεται και η κατάλληλη απόσταση από την οθόνη ώστε ο θεατής να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τηλεόρασης που έχει επιλέξει σαν παράδειγμα στις 50 inches θεωρείται ως ελάχιστη απόσταση θέασης τα 1.9 μετρά και ως μεγίστη τα 3.1 μετρά

4Κ UHD :

Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς. Η επιλογής της επόμενης τηλεόρασής σου πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με το χώρο και την απόσταση που παρακολουθείς. Για παράδειγμα μία τηλεόραση 32 ιντσών είναι σωστό να τοποθετηθεί σε μέγιστη απόσταση 1 έως 2 μέτρα από εσένα. Αντίθετα μία τηλεόραση 4K και μέγεθος 55’’ πρέπει να τοποθετηθεί περίπου στην ίδια απόσταση από τον καναπέ, ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες αναπαραγωγής της ανάλυσης 4K. Με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις απολαμβάνεις καλύτερα την εικόνα αλλά όχι δεν απαιτείται τεράστιο σαλόνι για να μπορέσεις να απολαύσεις μίας τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση με εικόνα που θα σε συναρπάσει.Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD, είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις.

Smart TV :

Ενσωματώνουν λειτουργιές πλοήγησης διαδικτύου και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (YouTube κτλ.) επιπλέον έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι δικτυακοί χώροι, από τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης νέων εφαρμογών στις  Smart TV. (διαβάστε επίσης το άρθρο μας κάλυτερα HOME CINEMA).

Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας (Refresh Rate) :

O ρυθμός ανανέωσης της εικόνας μιας τηλεόρασης αναφέρεται στον αριθμό των καρέ που μπορεί να προβάλλει κάθε δευτερόλεπτο και μετριέται σε Hertz (Hz)

Wi-Fi:

Όλο ένα και περισσότερες τηλεοράσεις υποστηρίζουν την σύνδεση με το διαδίκτυο στις επιλογές μας οι τηλεοράσεις δεν χρειάζονται προσθετό εξοπλισμό για την ασύρματη σύνδεσή τους  και είναι Wi-Fi Εnabled.

Δορυφορικός Δέκτης (DVB-S):

Ο DVB-S δέκτης χρειάζεται για την παρακολούθηση δορυφορικών καναλιών, τα οποία είναι ψηφιακά κανάλια που εκπέμπονται μέσω δορυφόρου

Ψηφιακός δέκτης DVB-T2:

Με την αλλαγη στο τηλεοπτικό σήμα DVB-T2  θα ύπαρχει μετάδοση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας.Κατά τη μετάβαση στο DVB-T2,  κάποια μοντέλα τηλεοράσεων δεν υποστηρίζουν το πρότυπο, και θα απαιτηθεί η αγορά ενός ψηφιακού δέκτη, γι’αυτό ειναι απαραίτητη η ύπαρξη ενσωματωμένου δέκτη.

Συνδεσιμότητα :

Το HDMI παρέχει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης της υψηλής ευκρίνειας ψηφιακών δεδομένων από πολλαπλές συσκευές κατ ‘ευθείαν στην τηλεόρασή σας, ετσι στήν επιλογή μας κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη θυρών HDMI και USB και υποδοχές αφαιρούμενων καρτών μνήμης SD (SD Card Slots).

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια  τηλεόραση 4Κ UHD:

 • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
 • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
 • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
 • Υποστηριζουν smart tv  και μπορείς άνετα να σερφάρεις στο δίκτυο.
 • Υποστηρίζουν την σύνδεση με υπολογιστή και με την κονσόλα παιχνιδιών.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 

  • Αριθμός υποδοχών 3 x  HDMI
  • SMART TV
  • Τεχνολογία LED
  • High Dynamic Range (HDR)
  • Εγγύηση κατασκευαστή:2 Έτη
  • Ενεργειακή κλάση A+
  • Τύπος υποδοχών: DVB-T, DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S, DVB-S2

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής: Τηλεόραση UHD 4K
Διαγώνιος οθόνης (cm): 126 cm
Διαγώνιος οθόνης (inch): 50 inch
Ποιότητα εικόνας: UHD 4K
Λειτουργικό σύστημα: Vida U
Επεξεργαστής: Dual Core MSD6586PGET

Εξοπλισμός

Ανάλυση: 3840 x 2160 pixels
Συχνότητα Σάρωσης εικόνας: 1400 PCI
Γωνία θέασης οριζόντια: 176 °
Γωνία θέασης κάθετα: 176 °
Αναλογία αντίθεσης: 4000:1
Φωτεινότητα: 250 cd/m²

Λήψη

Τύπος υποδοχών: DVB-T, DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S, DVB-S2
WLAN ready, Sat-to-IP
Ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης
DLNA

Εξοπλισμός

TELETEXT , Λειτουργία ξενοδοχείου
Ειδικά χαρακτηριστικά: HDR 10,HLG, MPEG noise reduction, DTS Sound Technology
Πιστοποίηση CI+, Smart remote

Συνδέσεις & θύρες

Συνδέσεις:
3 x HDMI 2.0, 2 x USB 2.0, Έξοδος ήχου S / PDIF : οπτικός, 2 x RF Tuner, 1 x Είσοδος ήχου (L / R), Ethernet RJ45, Composite (AV) Input