ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής

 

Εάν πραγματικά η μαγειρική είναι το πάθος σου και θέλεις συνεχώς  να βελτιώνεις την τεχνική σου και να παίρνεις νέες ιδέες για συνταγές που θα δημιουργήσεις στην κουζίνα σου ,  η αναζήτηση μέσα από τα καλυτέρα βιβλία μαγειρικής που σου προτείνουμε θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να εντυπωσιάζεις  .

Ξεκινώντας τις προτάσεις μας  με το best seller  βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη με τίτλο «Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις»  με πάνω από 260 συνταγές από την ελληνική, παραδοσιακή, κουζίνα σίγουρα εινα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα βιβλία μαγειρικής που έχεις διαβάσει … και σίγουρα είναι μια  βοήθεια που θα είναι σύμμαχος σου στην καθημερινότητα στην κουζίνα και θα σε βοηθήσει να απαντήσεις στο ερώτημα  που βασανίζει σχεδόν όλους …”Τι να μαγειρέψω σήμερα;”

Συνεχίζοντας τις προτάσεις μας για τα βιβλία μαγειρικής , θα επιλέξουμε το νέο βιβλίο του  Βασίλη Καλλίδη …  διάσημος σεφ γνωστός για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις  στον Alpha και την ταξιδιωτική  μαγειρική εκπομπή «Νόστιμη γη» και την  αμερικάνικη γαστρονομική εκπομπή «A slice of real Greece», που γυρίστηκε στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.. ενώ θα αποτελέσουν σημαντική βοήθεια στην  κουζίνα σου  «ΑΘΕΝΣ Σπέσιαλ», «ΑΘΕΝΣ Σπέσιαλ 2» .

Ενώ στο νέο  βιβλίο του  «Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές»  υπάρχουν  συνταγές που φτιάχνει  στο εστιατόριό του , αλλά και στο σπίτι  ο σεφ  ενώ συμφώνα με το  intro του βιβλίου δε θα χρειαστεί να ψάχνετε με τις ώρες στα ράφια του σουπερμάρκετ για ακριβά υλικά , ούτε να έχετε ειδικά σκευή στην κουζίνα σας

Ενώ και το «Ψωμί κι αλάτι»  του  Γιάννης Λουκιού μας  βοηθά να μπούμε στην φιλοσοφία του βραβευόμενου σεφ για την φιλοσοφία του για το φαγητό, αλλά  μας δίνει και μια εικόνα για τη λειτουργία  του εστιατορίου Ψωμί & Αλάτι, στο οποίο είναι  και  σεφ και  αποδεικνύει συνεχώς μέσα από την πορεία του  πως το καλό φαγητό δεν είναι προνόμιο για λίγους  , ενώ το νέο του βιβλίο  θα σε καθοδηγήσει με ευκολία στις υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις που είναι και το ζητούμενο του.

Ο Jamie Oliver, ο  συγγραφέας με τις περισσότερες πώλησης  βιβλίων μαγειρικής  στη Μεγάλη Βρετανία, επιστρέφει με το νέο βιβλίο του το όποιο μπορείτε να το ξεφυλλίσετε στο  PUBLIC .  Βασιζόμενος σε συνδυασμούς μόλις 5 υλικών, δημιουργεί 130 καινούργιες συνταγές , από σαλάτες και ζυμαρικά, μέχρι κοτόπουλο, κόκκινο κρέας, ψάρι αλλά και γλυκά , ο Jamie έχει καλύψει όλες τις ανάγκες του  δημιουργώντας αριστουργήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο με διατροφικές εμπνεύσεις  και  φαντασία, που εγγυάται την γευστική απόλαυση με την μικρότερη προσπάθεια.

Related posts