ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

 

Τα ραβδομπλέντερ είναι ο ιδανικός βοηθός στο μαγείρεμα. Χάρη στην μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουν, θα μπορείς να πολτοποιήσεις αλλά και να τεμαχίσεις, να αναμίξεις, να κόψεις ακόμα και να φτιάξεις βελούδινο πουρέ. Οι πρότασεις μας για πραγματικά επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι -Τα καλύτερα ραβδομπλέντερ  είναι  ισχυρά και δυνατά  με ένα μεγάλο εύρος από χρήσιμα εξαρτήματα για ακόμη πιο δημιουργικό μαγείρεμα ενω ο σχεδιασμός τους σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Απλά επέλεξε την ταχύτητα για να πολτοποιήσεις με ευκολία το φαγητό σου

1. Ραβδομπλέντερ Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W

 

Το ισχυρό σετ ραβδομπλέντερ 3 σε 1 Desire 24700 της Russell Hobbs διαθέτοντας, ισχυρό μοτέρ με ισχύ 500W, 2 ρυθμίσεις ταχύτητας με παλμική λειτουργία Pulse όταν απαιτείται πρόσθετη ισχύς για μέγιστη απόδοση, κοπτήριο 500ml, αποσπώμενη ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, αναδευτήρα μαρέγκας και μπολ ανάμειξης με δοσομετρική κλίμακα 700ml θα γίνει ο τέλειος μαγειρικός σύμμαχος, εξασφαλίζοντας σου ένα εξαιρετικό αποτελέσμα.

2. Ραβδομπλέντερ Bosch MSM87165 750W

 

Ισχυρό μοτέρ 750W για πολύ γρήγορη και τέλεια επεξεργασία, 12 ταχύτητες με ξεχωριστό πλήκτρο turbo και ειδικό επαγγελματικό μαχαίρι Quattro Pro με τη μοναδική 4πλή λεπίδα και υψηλής ποιότητας περίβλημα και αναμεικτήρας κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για πραγματικά επαγγελματικά αποτελέσματα

Υψηλής ποιότητας κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για πραγματικά επαγγελματικά αποτελέσματα και πολύ εύκολο στη χρήση χάρη στα μεγάλα πλήκτρα, τη μαλακή επιφάνεια SoftTouch και το πατενταρισμένο μηχανισμό σύνδεσης με κλικ για απλή λειτουργία. Επιπλέον ο επιλογέας ταχύτητας με 12 ρυθμίσεις και το πλήκτρο Turbo θα σου δώσουν τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Περιλαμβάνει:

 • Δοχείο ανάμειξης με δοσομετρική κλίμακα και καπάκι
 • Μεγάλο πολυκόπτη για τον τεμαχισμό βοτάνων, ξηρών καρπών, κρεμμυδιών, κρέατος, τυριού
 • Ανοξείδωτο χτυπητήρι
 • Ειδικό προσάρτημα ProPuree για γρήγορη και εύκολη παρασκευή πουρέ πατάτας και άλλα είδη πουρέ

3. Ραβδομπλέντερ Kenwood HDP 408 WH Triblade 800W

 

Διαθέτει το μοναδικό σύστημα Triblade με τρεις ανοξείδωτες λεπίδες κοπής για εξαιρετικά αποτελέσματα. Το ειδικό εξάρτημα Soup XL με τρεις ανοξείδωτες λεπίδες κοπής σου προσφέρει μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού, ενώ πρόκειται για αποκλειστική καινοτομία της Kenwood.

Περιλαμβάνει εξάρτημα Soup XL, μεταλλικό εξάρτημα για πουρέ MasherPro , χτυπητήρι, κοπτήριο χωρητικότητας 0,5lt, δοχείο μεζούρα χωρητικότητας 0,75lt, μεταλλική ράβδο ενώ διαθέτει 5 ταχύτητες & λειτουργία Pulse.

Οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στο χειριστήριο, κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση ακόμα και όταν τα χέρια σου είναι λερωμένα.

Περιλαμβάνει:

 • Χτυπητήρι
 • Δοχείο / Δοσομετρητής
 • Κοπτήριο
 • Μπολ κοπτηρίου με εξάρτημα λεπίδων
 • Εξάρτημα για πουρέ
 • Μεταλλική ράβδος με σύστημα 3 λεπίδων Triblade
 • Εξάρτημα Soup XL (για αναμείξεις απευθείας μέσα στα σκεύη)

Ξεχωρίζει 

 • Σύστημα 3 λεπίδων Triblade
 • Χάρη στην μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτει, θα μπορείς να πολτοποιήσεις αλλά και να τεμαχίσεις, να αναμίξεις, να κόψεις ακόμα και να φτιάξεις βελούδινο πουρέ.

4. Ραβδομπλέντερ Solac  BA5605 3 σε 1 1000W

 

Το ραβδομπλέντερ BA6505 της Solac χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ των 1000W και τις λεπίδες από ανοιξείδωτο ατσάλι υψηλής αντοχής, ικανές ακόμα και για θρυμματισμό πάγου, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σου. Επιπλέον, διαθέτει λειτουγία Turbo και ειδικό σχεδιασμό καμπάνας για να παραμείνει καθαρός ο πάγκος της κουζίνας σου.
Το Pro 1000 Chef περιλαμβάνει κανάτα-δοσομετρητή χωρητικότητας 600 ml και εξάρτημα κοπής χωρητικότητας 350 ml, για να μπορείς πέρα από πουρέ και σάλτσες, να ψιλοκόψεις λαχανικά και κρέας εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενα μέρη για εύκολο πλύσιμο ακόμα και σε πλυντήριο πιάτων.

Related posts