Οξύμετρο και Θερμόμετρο υπερύθρων

1625153745619 e1625749813360

Τα οξύμετρα και τα θερμομετρα θεωρούνται βασικό στοιχείο σε κάθε ιατρικό κιτ, είτε πρόκειται για ένα σπίτι είτε για έναν χώρο εργασίας.

 

Τα θερμόμετρα μετώπου χωρίς επαφή( non contact)  έχουν ταξινομηθεί ως Ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας II και κατηγορίας Ila (για CE), γεγονός που υποδεικνύει τον ανώτερο σχεδιασμό τους, και ειναι κατάλληλα για χρήση από επαγγελματίες υγείας .

 

Μετράει τη θερμοκρασία όταν κρατιέται σε απόσταση 2 ιντσών από το μέτωπο, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε τη μέγιστη δυνατή απόσταση κατά την καταγραφή της θερμοκρασίας του σώματος.Αν και η τιμή είναι δεν ειναι υψηλή κάτω απο 20 ευρώ , αποτελεί μια καλή αγορά από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και όσους διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να κολλήσουν ιούς. .

Οξύμετρο και Θερμόμετρο υπερύθρων

Τα παλμικά οξύμετρα μπορούν να δώσουν ακριβή ένδειξη του επιπέδου κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα

 

Οξύμετρο και Θερμόμετρο υπερύθρων

Τα παλμικά οξύμετρα που κάποτε περιορίζονταν μόνο σε νοσοκομεία και προηγμένα κέντρα υγείας  πλεον θεωρούνται απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και χώρο εργασίας. Ο υψηλότερος κίνδυνος αναπνευστικών δυσκολιών σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με πρόβλημα μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι η ύπαρξη ενός παλμικού οξύμετρου μπορεί να σας δώσει ενδείξεις για την πιθανό κίνδυνο της υγείας ενός ατόμου.

Τι είναι το παλμικό οξύμετρο;

 

Μπορεί να μην αναγνωρίζετε  ένα παλμικό οξύμετρο, αλλά ίσως το έχετε ξαναδεί σε μια ιατρική κλινική ή σε ένα νοσοκομείο. Ακριβώς όπως ένα θερμόμετρο που διαβάζει τη θερμοκρασία του σώματός σας, ένα παλμικό οξύμετρο διαβάζει τα επίπεδα οξυγόνου ή SpO2 στο αίμα σας. Τα περισσότερα παλμικά οξύμετρα δείχνουν  και τον καρδιακό σας ρυθμό. Μπορεί να δείξει πόσο αποτελεσματικά οι ιστοί και τα όργανα του σώματός σας “αιματώνονται” με αίμα και οξυγόνο.

Ένα παλμικό οξύμετρο είναι ουσιαστικά μια μικρή ορθογώνια συσκευή, η οποία μπορεί να συνδεθεί σε ένα δάχτυλο σας. Το παλμικό οξύμετρο θεωρείται απαραίτητη συσκευή που πρέπει να διαθέτουν όλες οι προηγμένες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης για την παρακολούθηση της υγείας του ασθενούς. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα το παλμικό οξύμετρο απέκτησε μεγάλη σημασία λόγω του τεράστιου κινδύνου της πανδημιας.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!