οικονομικά tablet για καθημερινή χρήση το 2023

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLET ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ TABLET  ΜΕΧΡΙ 220 ΕΥΡΩ

 

Εάν ψάχνεις  τα καλυτέρα tablet μέχρι 200 ευρώ,  χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στα τεχνολογικά  χαρακτηριστικά, τότε έχεις έρθεις στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει ερευνά και προτείνουμε τα καλυτέρα tablet  με κριτήρια  την υπολογιστική ισχύ,  την μνήμη RAM, και  το κύριοτερο τήν συνδεσιμότητα 4G  :

Τα κριτήρια που θα μας βοηθήσουν στην επιλογή για τα καλυτέρα tablet μέχρι 220 €  είναι:

Επεξεργαστής :  όλες οι διεργασίες που εκτελούνται στο tablet περνούν από το κεντρικό επεξεργαστή ,  μια CPU μπόρει να είναι dual-core, quad core  έτσι όσο περισσότεροι οι πυρήνες τόσο μικρότερη η πιθανότητα κάποια εντολή  προς επεξεργασίας να καθυστερήσει.

Μνήμη RAM ( Μνήμη τυχαίας προσπέλασης) : αποθηκεύει τα προσωρινά δεδομένα των εργασιών έτσι ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα και να ευνοούνται οι παράλληλες εργασίες .Τα tablet που θα ασχοληθούμε έχουν άρκετη μνήμη ωστε να μπορείς ασχοληθείς με παιχνίδια στο tablet και multitasking.

4G Τεχνολογία : η τεχνολογία 4G είναι πιο γρήγορη από την 3G τεχνολογία αυτό συνεπάγεται απίστευτες ταχύτητες στο ιντερνέτ και γενικότερα μεγάλη διάφορα στο streaming και περιλαμβάνει τα πρωτοκόλλα HSPA+ 21/42  . Το σήμα 4G  αναγνωρίζεται αυτόματα εάν υποστηρίζεται από το tablet. Η κάλυψη 4G  βελτιώνεται συνεχώς από τους παρόxoυς  τής κινητής τηλεφωνίας. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν επιλογές που υποστηρίζουν 4G ετσι θα πρέπει να είναι βασική παράμετρος στην επιλογή σας.

Μπαταρία  Οι μπαταρίες ιόντων λίθου είναι συνηθισμένες στα σύγχρονα tablet . Είναι ένας από τους τύπους επαναφορτιζόμενων μπαταριών για φορητά ηλεκτρονικά, με υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, και πολύ μικρό φαινόμενο μνήμης .

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLET MEΧΡΙ 220 ΕΥΡΩ ΤΟ 2023

 

1. Xiaomi Redmi Pad 10.6″ 4GB 128GB

Το Xiaomi Redmi Pad 10.6″ 4GB 128GB είναι ένα tablet μεσαίας κατηγορίας που προσφέρει μεγάλη οθόνη, άφθονο αποθηκευτικό χώρο και επιδόσεις σε προσιτή τιμή. Το tablet διαθέτει οθόνη LCD IPS 10,6 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200 pixels, παρέχοντας καθαρή και ζωντανή εικόνα για streaming και περιήγηση στο διαδίκτυο. Λειτουργεί με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870 και 4 GB μνήμης RAM, εξασφαλίζοντας ομαλές επιδόσεις για multitasking και εκτέλεση εφαρμογών. Το tablet προσφέρει 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB με κάρτα microSD, παρέχοντας άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία και τα πολυμέσα σας.

Το Xiaomi Redmi Pad 10.6″ διαθέτει επίσης μια οπίσθια κάμερα 8 megapixel και μια μπροστινή κάμερα 5 megapixel, καθιστώντας το ιδανικό για τη λήψη φωτογραφιών και βιντεοκλήσεων. Διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 8720mAh, παρέχοντας έως και 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση. Το tablet τρέχει με το MIUI 12 που βασίζεται στο Android 11, παρέχοντας μια ομαλή και προσαρμόσιμη εμπειρία χρήσης.

Συνολικά, το Xiaomi Redmi Pad 10.6″ 4GB 128GB είναι ένα εξαιρετικό tablet μεσαίας κατηγορίας για καθημερινή χρήση, προσφέροντας μεγάλη οθόνη, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, σταθερές επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε προσιτή τιμή.

 

1. Amazon Fire HD 8

 

Το Amazon Fire HD 8 είναι ένα οικονομικό tablet που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήσης σε προσιτή τιμή. Διαθέτει οθόνη HD 8 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800 pixels, παρέχοντας καθαρή και ζωντανή απεικόνιση για streaming και περιήγηση στο διαδίκτυο. Το tablet λειτουργεί με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,0 GHz και μνήμη RAM 2 GB, εξασφαλίζοντας ομαλές επιδόσεις και multitasking. Προσφέρει επίσης 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB με κάρτα microSD. Το Amazon Fire HD 8 διαθέτει επίσης Alexa, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας και να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ψυχαγωγία με φωνητικές εντολές. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 ώρες, το Amazon Fire HD 8 είναι ένα εξαιρετικό tablet για καθημερινή χρήση.

2. Realme Pad 10.4″ 64GB

 

Επεξεργαστής & Μνήμη

Τα 64 GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου αρχεία και εφαρµογές.

Μνήμη RAM 4 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή Octa-Core (2+6)
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή 2 GHz
Χωρητικότητα 64 GB

Κάμερα

Ανάλυση Selfie Κάμερας 8 MP
Ανάλυση Βασικής Κάμερας 8 MP

Μπαταρία

Η μπαταρία των 7000 mAh θα φροντίσει να  έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε έντονη μέρα γεμάτη εφαρμογές!

Μέγιστη Διάρκεια Μπαταρίας 12 hrs
Χωρητικότητα Μπαταρίας 7100 mAh

Οθόνη

Η οθόνη 10,4″, θα σου χαρίσει τέλεια χρώµατα ώστε να µπορείς να σερφάρεις χωρίς να κουράζεσαι. Με ανάλυση 2000×1200 η οθόνη του tablet προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας που θα ικανοποιήσει ακόµα και τους πλέον απαιτητικούς.

 

3. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7″ LTE 32GB

 

Samsung Galaxy Tab A7
@Samsung Galaxy Tab A7

Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite είναι ένα ελαφρύ και φορητό tablet που διαθέτει οθόνη 8,7 ιντσών με ανάλυση 1340 x 800 pixels, παρέχοντας καθαρή και φωτεινή απεικόνιση. Λειτουργεί με επεξεργαστή MediaTek Helio P22T και 3 GB RAM, εξασφαλίζοντας ομαλές επιδόσεις για multitasking και εκτέλεση εφαρμογών. Το tablet προσφέρει 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί έως και 1TB με κάρτα microSD. Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 13 ώρες, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση εν κινήσει. Διαθέτει επίσης ήχο surround Dolby Atmos, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.

4. Tablet SAMSUNG GALAXY TAB A 8 4G/LTE

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLET ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ
@Samsung Galaxy

Πλεονεκτήματα

 • Συνολική απόδοση
 • ποιότητα κατασκευής.
 • μπαταρία 5.100 mAh
 • Συνδεσιμότητα 4G
 • Πρόσβαση στο Google Play Store.

Μειονεκτήματα

 • Κάμερες.
 • Ακριβό

 

5. Tablet 8″ Lenovo M8 (8505X) – LTE – 32GB

 

Το Lenovo Tab M8 είναι ένα συμπαγές και ελαφρύ tablet που διαθέτει οθόνη HD 8 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800 pixels, παρέχοντας καθαρή οπτική απεικόνιση για streaming και περιήγηση. Λειτουργεί με επεξεργαστή MediaTek Helio A22 και 2 GB RAM, εξασφαλίζοντας ομαλές επιδόσεις για multitasking και εκτέλεση εφαρμογών. Το tablet προσφέρει 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB με κάρτα microSD. Το Lenovo Tab M8 διαθέτει επίσης λειτουργία φιλική προς τα παιδιά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 18 ώρες, το Lenovo Tab M8 είναι ένα εξαιρετικό tablet για χρήση εν κινήσει.

Πλεονεκτήματα

 • τιμή
 • Συνολική απόδοση.
 • Συνδεσιμότητα 4G
 • Καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μειονεκτήματα

 • Κακήs ποιότηταs κάμερα.
 • Δεν υπάρχει Wi-Fi διπλής ζώνης.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!