ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485

ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485

Η ποιότητα είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα και η DeWALT δεν απογοητεύει. Αν είστε φανατικός του DIY, θα λατρέψετε το δισκοπρίονο πάγκου DWE7485. Η λεπίδα 8-1/4 ιντσών είναι η αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών. Είναι εξαιρετικό υποκατάστατο για μεγαλύτερα πριόνια με λεπίδα 10 ιντσών.Όπως αναμενόταν, το DeWALT DWE7485 αξίζει κάθε εύρω και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ακολουθεί μια λεπτομερής επισκόπηση του προϊόντος με όλα τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του.

Πλεονεκτήματα

 

Συμπαγές μέγεθος

 

Πρώτον, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του DeWALT DWE7485 είναι το συμπαγές μέγεθός του. Με διαστάσεις 26,6 x 14,1 x 27,1 ίντσες, αυτό το δισκοπρίονο πάγκου προσφέρει εξαιρετική φορητότητα. Χάρη στην εύκολη μεταφορά του, μπορείτε να το μεταφέρετε παντού. Επίσης, το DWE7485 είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους.

Όσον αφορά το βάρος, αυτό το δισκοπρίονο πάγκου της DeWALT ζυγίζει μόνο 22,3 κιλά. Όταν αγοράζετε αυτό το δισκοπρίονο πάγκου, αποκτάτε ένα ελαφρύ, εύκολο στη συναρμολόγηση και εύκολο στην αποθήκευση προϊόν.

Ισχύς

 

Παρόμοια με το μέγεθός του και τις διαστάσεις της λάμας, το DWE7485 είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του – το DWE7480. Φυσικά, μια λεπίδα μικρότερων διαστάσεων ισοδυναμεί με πιο μικρή ικανότητα κοπής και σχισίματος. Παρόλα αυτά, έχετε τον ίδιο κινητήρα των 15Amp. Επιπλέον, η ταχύτητα των 5.800RPM χωρίς φορτίο είναι πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Ως αποτέλεσμα, έχετε καθαρές και ακριβείς κοπές σε οποιοδήποτε σκληρό ξύλο ή κόντρα πλακέ που βάζετε στη γραμμή.

ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485

Άνεση

 

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η DeWALT παρέχει μια επιφάνεια με λιγότερη τριβή για βελτιωμένη ποιότητα κοπής ενώ η μεταλλική βάση κυλινδρικού κλωβού έχει πιο ανθεκτική διαμόρφωση από τη συνηθισμένη πλαστική.

Εκτός από αυτό, οι αγοραστές λαμβάνουν και άλλες ευκολίες. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν anti-kickback paws – ένα μαχαίρι μη διαμπερούς κοπής – κλειδιά αλλαγής λάμας –  ένα μετρητή φαλτσογωνίας καθώς και ένα push stick. Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή για επαναφορά απώλειας ισχύος που αποτρέπει πιθανά ατυχήματα. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για διακοπή ρεύματος και απροσδόκητες επανεκκινήσεις του συστήματος.

Κόστος

 

Η DeWALT είναι μία από τις πιο γνωστές μάρκες για εργαλεία κατασκευών. Ως εκ τούτου, μπορείτε πάντα να περιμένετε κορυφαία ποιότητα από έναν τέτοιο κατασκευαστή. Όταν πρόκειται για το DWE7485, τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά. Το ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485 είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές. Συνολικά, έχετε μια ασύγκριτη αξία για την τεράστια επιλογή χαρακτηριστικών. Πάνω απ’ όλα, έχετε τριετή περίοδο εγγύησης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων ενενήντα ημερών σε περίπτωση που το προϊόν εμφανίσει ελαττώματα.

Μειονεκτήματα

 

Δεν υπάρχει βάση στήριξης

 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το DWE7485 είναι σχετικά ελαφρύ- ζυγίζει ολόκληρα 10 κιλά περισσότερα από τον ξάδελφό του DW745 των 10 ιντσών. Επιπλέον, το δισκοπρίονο πάγκου μπορεί να έχει πρόβλημα με το σχίσιμο κόντρα πλακέ.

Ασφάλεια

 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η συλλογή σκόνης στο προστατευτικό της λεπίδας

Η ετυμηγορία

 

Συνολικά, το DeWALT DWE7485 είναι ένα καλά εξοπλισμένο ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485 για το εργοτάξιο – θα αποκτήσετε μια τρομερή δύναμη που μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες αμελητέες ατέλειες στο σχεδιασμό. Παρόλα αυτά, ο αγοραστής λαμβάνει τεράστια ισχύ για το συμπαγές και ελαφρύ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485 εργοταξίου.

Τέλος, το DeWALT DWE7485 είναι ιδανικό για εργολάβους και ξυλουργούς με ενδιάμεση εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν μια προσιτή, φιλική προς τον προϋπολογισμό λύση. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού σας. Ο κινητήρας των 15Amp είναι αρκετά ισχυρός για τη δουλειά. Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε αβίαστα αυτό το συμπαγές μηχάνημα παντού.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!