TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ WATERPROOF FITNESS TRACKERS

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ WATERPROOF FITNESS TRACKERS

 

Αν είστε ένα δραστήριο άτομο που αγαπάει το κολύμπι, συμμετέχει σε θαλάσσια σπορ ή απλά θέλει ένα fitness tracker που να αντέχει στην έκθεση στο νερό, τότε ένα αδιάβροχο fitness tracker είναι ένας απαραίτητος σύντροφος. Αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν τις δραστηριότητες γυμναστικής σας, ενώ προσφέρουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι αδιάβροχες, επιτρέποντάς σας να βουτήξετε στις προπονήσεις σας χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές από το νερό. Ακολουθεί μια επισκόπηση των αδιάβροχων ιχνηλατών γυμναστικής και των πλεονεκτημάτων τους.

Αδιάβροχος σχεδιασμός:

Οι αδιάβροχοι ιχνηλάτες γυμναστικής είναι ειδικά κατασκευασμένοι για να αντέχουν στην έκθεση στο νερό. Είναι εξοπλισμένα με υψηλό επίπεδο αντίστασης στο νερό, επιτρέποντάς σας να τα φοράτε ενώ κολυμπάτε, κάνετε ντους ή συμμετέχετε σε δραστηριότητες που βασίζονται στο νερό χωρίς τον κίνδυνο βλάβης. Ο βαθμός αδιαβροχοποίησης μπορεί να διαφέρει μεταξύ των μοντέλων, επομένως είναι σημαντικό να ελέγξετε τις προδιαγραφές για να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Παρακολούθηση δραστηριότητας και παρακολούθηση καρδιακών παλμών:

Όπως και οι μη αδιάβροχοι ομόλογοι τους, αυτοί οι ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης δραστηριότητας. Μπορούν να παρακολουθούν τα βήματα, την απόσταση που διανύσατε, τις θερμίδες που κάψατε και τα ενεργά λεπτά κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Επιπλέον, πολλά μοντέλα περιλαμβάνουν παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για την καρδιαγγειακή σας υγεία και επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε την ένταση της προπόνησής σας.

Παρακολούθηση ύπνου:

Οι αδιάβροχοι ανιχνευτές φυσικής κατάστασης συχνά διαθέτουν δυνατότητες παρακολούθησης του ύπνου, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Αναλύοντας τα μοτίβα του ύπνου σας, αυτές οι συσκευές παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που σας βοηθούν να κατανοήσετε τις συνήθειες του ύπνου σας και να κάνετε προσαρμογές για καλύτερη ξεκούραση και αποκατάσταση.

Χαρακτηριστικά GPS και εντοπισμού:

Πολλές αδιάβροχες συσκευές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένη τεχνολογία GPS. Αυτό το χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε με ακρίβεια υπαίθριες δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία και η πεζοπορία. Χρησιμοποιώντας το GPS, μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδρομή, το ρυθμό, την απόσταση και το υψόμετρο, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των προπονήσεών σας. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν ακόμη και προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης, όπως παρακολούθηση κολύμβησης, μέτρηση εγκεφαλικών επεισοδίων και καταμέτρηση γύρων για τους λάτρεις της κολύμβησης.

Συμβατότητα και συνδεσιμότητα:

Οι αδιάβροχοι ιχνηλάτες γυμναστικής έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται απρόσκοπτα με το smartphone σας. Συνήθως είναι συμβατά τόσο με συσκευές iOS όσο και με συσκευές Android, επιτρέποντάς σας να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας με ειδικές εφαρμογές γυμναστικής για περαιτέρω ανάλυση και παρακολούθηση. Με τη συνδεσιμότητα smartphone, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να ορίζετε υπενθυμίσεις, ακόμη και να ελέγχετε την αναπαραγωγή της μουσικής σας απευθείας από τον καρπό σας.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας:

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των αδιάβροχων συσκευών παρακολούθησης φυσικής κατάστασης ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και τη χρήση. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας αρκετών ημερών ή και εβδομάδων, εξασφαλίζοντας ότι ο ιχνηλάτης σας παραμένει λειτουργικός καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας χωρίς συνεχή επαναφόρτιση. Συνιστάται να εξετάζετε τις συνήθειες χρήσης σας και να επιλέγετε μια συσκευή με διάρκεια ζωής μπαταρίας που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες σας.

 

1. FITNESS TRACKER Garmin Vivoactive 4

Waterproof 

Παρακολουθεί τα επίπεδα ενέργειάς σας, το Pulse Ox , την αναπνοή, το στρες, τον ύπνο, και πολλά άλλα. Ενω η λήψη τραγουδιών στο ρολόι σας γίνεται ευκολότερη απο ποτέ, συμπεριλαμβανομένων λιστών αναπαραγωγής από το Spotify, και σύνδεση με ακουστικά για ακρόαση χωρίς τηλέφωνο

Καταγράψτε όλους τους τρόπους κίνησης με περισσότερες από 20 προεγκατεστημένες εφαρμογές GPS και αποκτήστε προπονήσεις με κινούμενα σχέδια απευθείας στην οθόνη του ρολογιού σας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιο, ενδυνάμωσης, γιόγκα και πιλάτες . ενω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ειναι μέχρι 6 ώρες σε λειτουργία GPS και μουσική.

Εξατομικεύστε το ρολόι σας με χιλιάδες δωρεάν όψεις ρολογιού, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα Connect IQ  – Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν συνδεθείτε με ένα συμβατό smartphone. Μπορείτε ακόμη και να απαντάτε σε μηνύματα αν έχετε τηλέφωνο Android.


GARMIN Vivoactive 4 Black Slate e1589438308773

 

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]GPS.
Αδιάβροχο.
κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Παρακολούθηση αναπνοής
Ενσωματωμένη αποθήκευση μουσικής και υποστήριξη για ακουστικά Bluetooth[/i2pros][i2cons]Ακριβό

Ο σπορ σχεδιασμός προβληματίζει στην καθημερινή χρήση

Χρησιμοποιεί πολλές εφαρμογές smartphone[/i2cons][/i2pc]

2. FITNESS TRACKER  Garmin Forerunner 735XT

Waterproof 

Η Garmin συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη σειρά Forerunner, δημιουργώντας fitness trackers για συγκεκριμένα είδη αθλητών. Το Forerunner 735XT είναι ένας fitness tracker που θα καλύψει επαγγελματίες αθλητές με την ακρίβεια στις μετρήσεις. Είναι ελαφρύ, απλό στη χρήση και γεμάτο με χαρακτηριστικά που θα κρατήσουν τον καθένα  επικεντρωμένο στην πρόοδο και στην προπόνηση .  Η σειρά Forerunner διαθέτει πολλά άλλα εξαιρετικά μοντέλα, όπως το Forerunner 15 , το οποίο είναι πολύ καλύτερο για όσους απλα  θέλουν να τρέχουν μικρες αποστάσεις . Ενώ το Vivoactive είναι επίσης πολύ καλό για την παρακολούθηση τρεξίματος, κολύμβησης και ποδηλασίας.

Γίνετε καλύτερος αθλητής  με το forerunner 735XT. Αυτό το ρολόι με GPS Multisport είναι για αθλητές που θέλουν να επιλέγουν την προπόνηση σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων προπονησεων – Η αυτόματη λειτουργία multisport σας επιτρέπει να μεταβαίνετε σε αθλήματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Οι έξυπνες ειδοποιήσεις, οι αυτόματες μεταφορτώσεις και η συμβατότητα connect IQ για προσαρμοσμένες όψεις ρολογιού και εφαρμογές καθιστούν το 735XT το απόλυτο έξυπνο ρολόι για αθλητές.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετικό για  αθλητές του τριάθλου
GPS.
Παρακολουθεί βήματα, την εξελιξη του ύπνου, τον καρδιακό ρυθμό και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες.
Αδιάβροχο.
Κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας.[/i2pros][i2cons]Ακριβό

Ο σπορ σχεδιασμός προβληματίζει στην καθημερινή χρήση[/i2cons][/i2pc]

3. FITNESS TRACKER  Garmin Vivoactive 3

Waterproof 

Το vívoactive 3 είναι το smartwatch μπορείτε πραγματοποιήστε ανέπαφες πληρωμές με ευκολία, απευθείας από το ρολόι σας, και με περισσότερες από 15 προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές – μπορείτε να επιλέξετε πώς σας αρέσει να γυμναστείτε. Το ενσωματωμένο GPS σάς επιτρέπει να καταγράφετε την απόσταση, τον ρυθμό, την τοποθεσία και πολλά άλλα για τις υπαίθριες δραστηριότητές σας.

Μη διστάσετε να βγεις εξω με αυτό το ρολόι – είναι ασφαλές για κολύμπι ενώ η οθόνη Garmin Chroma Display είναι ευανάγνωστη -ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως- και προστατεύεται κάτω από το εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί Corning Gorilla Glass. Διαθέτει επίσης  menu Side Swipe το οποίο κάνει γρήγορη πλοήγηση στα μενού και τα widgets. Είτε κάνετε κύλιση με τον αντίχειρα είτε με τον δείκτη. Άνετο, βολικό και ευδιάκριτο.

 

WATERPROOF FITNESS TRACKERS
@topreviews.gr

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]24/7  παρακολούθηση του καρδιακου ρυθμόυ και του στρες.
Εξαιρετικές δυνατότητες για δρομείς.
Παρακολουθεί ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές.
Οθόνη αφής 1.2″ με ανάλυση 240 x 240 pixels, transflective memory-in-pixel (MIP)
Συμπαγές με μοντέρνο σχεδιασμό.[/i2pros]Μπορεί να αισθάνεται βαριά και ογκώδη σε μερικούς

Χωρίς ενσωματωμένο HRM[i2cons][/i2cons][/i2pc]

Το Garmin Vivoactive 3 βρίσκει την χρυσή τομή μεταξύ του fitness tracker και του smartwatch.

 

4. TRACKER Fitbit Charge 4

Waterproof  

Με το Fitbit Charge 4, δεν υπάρχει όριο στο πόσο μακριά μπορείτε να πάτε. Αυτό το κομψό  tracker είναι γεμάτο με λειτουργίες που σας βοηθούν στις προπονήσεις -όπως το ενσωματωμένο GPS, τα λεπτά ενεργού ζώνης, το Sp02, τις λειτουργίες άσκησης και την παρακολούθηση ύπνου. Επιπλέον, με το Fitbit Pay και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 7 ημέρες, έχετε μεγαλύτερη ευκολία εν κινήσει και περισσότερη έμπνευση για να πετύχετε τους στόχους σας στο γυμναστήριο.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ενσωματωμένο GPS
πληθώρα εφαρμογών
Υποστήριξη Spotify
Περισσότερα εργαλεία ύπνου (Quality of sleep)
Το Fitbit Pay διατίθεται σε όλα τα μοντέλα
Touchscreen
GPS (satellite) – Position location – Battery life (GPS mode) 5h
Battery life 7day(s)
Κομψή σχεδίαση[/i2pros][i2cons]Χωρίς έγχρωμη οθόνη

Band size S/L[/i2cons][/i2pc]

 

Το Fitbit Charge 4 fitness tracker ξεπερνά τους προκατόχους του με την προσθήκη  GPS, υποστήριξη Spotify και περισσότερων εργαλείων και μετρήσεων και  επισης με Fitbit Pay ειναι μια ομολογουμένος μια εξαιρετική επιλογή.

Οι Waterproof fitness trackers διατίθενται με διαφορετικές αδιάβροχες αξιολογήσεις, όπως 5 ATM ή 10 ATM, υποδεικνύοντας το βάθος και τη διάρκεια που μπορούν να αντέξουν κάτω από το νερό. Προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση δραστηριότητας, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου και GPS για υπαίθριες δραστηριότητες. Συμβατοί τόσο με συσκευές iOS όσο και με συσκευές Android, αυτοί οι ανιχνευτές συγχρονίζονται άψογα με ειδικές εφαρμογές γυμναστικής, επιτρέποντάς σας να αναλύετε και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, προσφέροντας διάρκεια που κυμαίνεται από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες, εξασφαλίζοντας συνεχή χρήση χωρίς συχνή επαναφόρτιση. Με μια σειρά από διαθέσιμες μάρκες, όπως η Fitbit, η Garmin, η Apple και η Samsung, υπάρχει ένας αδιάβροχος ιχνηλάτης γυμναστικής που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής και προϋπολογισμό.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!